Ekström Invest logotyp

Investeringsfilosofi

Med Umeå som bas och norra Sverige som intressesfär har vi hjälpt till att skapa framgångssagor som Cos Systems, Enycon, Konftel, STT Care och Norrskydd. Vi investerar i tillväxtbolag med hög avkastningspotential och tar gärna en stor ägarandel för att ge din affär så mycket fart som möjligt. Vår filosofi är att bygga med hjälp av mångårig erfarenhet och sälja med timing.

Verksamhetsområde

Onoterade bolag

Vi investerar i bolag inom en rad olika branscher som ligger rätt i tiden. Den gemensamma faktorn är att det är små och medelstora tillväxtbolag som drivs av engagerade entreprenörer. När vi investerar gör vi det med stort engagemang och en hands-on approach till hur vi kan hjälpa dig utveckla affären. Därför är det extra viktigt för oss att vi är en bra match för ditt bolag. Vår erfarenhet har visat att analys plus magkänsla är den perfekta kombinationen för att veta när vi hittat rätt match. Exempel på bolag vi tidigare har investerat i är Norrskydd, Eitech och Fitness Player.

Verksamhetsområde

Fastighetsutveckling

Genom vårt bolag NNJ Fastigheter driver vi fastighetsprojekt och fastighetsförvaltning i Umeå med omnejd. Framför allt investerar vi i byggrätter för bostadsrättsbyggande. Som byggherre samarbetar vi med extern entreprenad med mål att utveckla och bygga bostäder på 3–5 års sikt. Är du intresserad av att samarbeta med oss? Vi letar alltid efter kompetenta samarbetspartners för att bygga framtidens Umeå.

Verksamhetsområde

Ekonomi, finans och juridik
– vi är Ekström

Vi investerar i och driver egna ekonomibolag med redovisning, finans, inkasso och bolagsjuridik med fokus på hög kompetens och samverkan för en spirande region. Bolagen, inklusive Ekström Invest, har vi samlat i en koncern vi kallar Ekström. Som koncern kan vi erbjuda helhetslösningar inom ekonomi för företag i regionen.

Kontakta oss för att få fart på din affär

Vi är alltid nyfikna på att träffa entreprenörer och utforska nya möjligheter. Hör av dig till oss och berätta mer om dig och din affär. Eller varför inte svänga förbi oss på Aschanska villan och ta en kaffe?

Kontakta oss

gunnar.ekstrom(at)ekstrominvest.se
sofia.ekstrom(at)ekstrominvest.se
Vasagatan 1, 903 29 Umeå

Copyright © Ekström Invest 2024

Integritetspolicy