Ekström Invest logotyp

Ekström Invest går in som hälftenägare i Resulterna AB tillsammans med grundaren Erica Wassberg

Ekström Invests helägda dotterbolag Swesum, som skräddarsyr tjänster inom fakturering, reskontror, inkasso- och finanseringstjänster kompletteras nu med Resulterna och deras funktion som företagets ekonomiavdelning. Tillsammans kommer bolagen nu kunna erbjuda en helhetslösning inom ekonomi och finansiering till Umeås företag.

– Vi har länge sökt en partner som skulle komplettera våra verksamheter och lösningar inom ekonomi och finans. Vi är glada över att vi kan ta detta steg tillsammans med Erica och Resulterna som framgångsrikt har utmanat branschen och byggt fina kundrelationer genom åren, säger Sofia Ekström, vd på Ekström Invest.

Allt fler företag på marknaden vill fokusera på sina specifika kompetenser och verksamheter. Swesums digitala lösningar och Resulternas närvarande approach kommer att ge kunderna tillgång till löpande strategiskt stöd för bolagets ekonomi och finansiering och effektivisering av ekonomiarbetet.

– Jag har drivit Resulterna i fem år och det känns fantastiskt att få utveckla företaget vidare tillsammans med Ekström Invest och Swesum. Alla funktioner och kompetenser inom ekonomi kommer nu att finnas tillgängliga inom ramen för vårt samarbete, säger Erica Wassberg, vd på Resulterna.

Resulterna kommer flytta in till Swesum i Aschanska Villan, Vasagatan 1, under våren 2020. För närmare information kontakta:
Erica Wassberg, VD Resulterna, erica.wassberg@resulterna.se , 090-690 46 01
Sofia Ekström, VD Ekström Invest, sofia.ekstrom@ekstrominvest.se , 073-520 08 82

”Resulterna bedriver konsultverksamhet och utmanar den traditionella branschen genom att erbjuda en komplett och skräddarsydd ekonomiavdelning till Umeås företag. Nära är nyckeln till succé. Genom att vara nära hjälper de företag att nå bättre resultat. Det gör Resulterna genom att arbeta på plats ute i företagens verksamhet med alla delar i ekonomifunktionen. Hos Resulterna finns kompetens inom allt från redovisningsassistenter till ekonomichefer. Läs mer på www.resulterna.se

”Ekström Invest investerar i tillväxtbolag med hög avkastningspotential, tar gärna en stor ägarandel och använder sin kompetens att utveckla företagens lönsamhet i tillväxtfaser. Under åren har bolaget investerat i både nya och etablerade branscher, t.ex. finans, omsorg, telekommunikation, industri, bygg och fastigheter, media, m.fl. Läs mer på www.ekstrominvest.se

Kontakta oss för att få fart på din affär

Vi är alltid nyfikna på att träffa entreprenörer och utforska nya möjligheter. Hör av dig till oss och berätta mer om dig och din affär. Eller varför inte svänga förbi oss på Aschanska villan och ta en kaffe?

Kontakta oss

gunnar.ekstrom(at)ekstrominvest.se
sofia.ekstrom(at)ekstrominvest.se
Vasagatan 1, 903 29 Umeå

Sociala medier

Copyright © Ekström Invest 2024

Integritetspolicy