Ekström Invest logotyp

AB Norrskydd avyttras till Norra Europas ledande säkerhetsföretag PROSERO Security Group

Ekström Invest AB i Umeå som varit ägare i bolaget från mitten av 2019 och har beslutat att avyttra AB Norrskydd, med etableringar i Härnösand, Örnsköldsvik, Umeå, Lycksele och Skellefteå till den största aktören i Norden inom detta verksamhetsområde.
Det sker en konsolidering i branschen och vi tror detta ger en stor möjlighet för bolaget och dess anställda att tillhöra Prosero, växa vidare och agera på marknaden i Norra Sverige fortsatt under samma namn och ledning i AB Norrskydd, som tidigare ” säger Gunnar Ekström Styrelseordförande i Ekström Invest AB”.

Vi har följt AB Norrskydd en längre tid och vi ser mycket positivt på framtiden för bolaget. I Prosero behåller AB Norrskydd sin lokala prägel och fortsätter att erbjuda kunder i regionen högsta servicenivå. Genom samarbeten med andra duktiga bolag inom Prosero skapas dessutom en ännu starkare plattform som vi är övertygad om kommer gynna Norrskydd och dess kunder. Genom förvärvet av Norrskydd stärker Prosero sin position i en attraktiv region där vi tidigare inte haft lokal närvaro ”säger Ragnar Thulin vid Prosero Security Group”.

Att vi på Norrskydd får möjligheten att fortsätta vår tillväxtresa med Prosero kommer både på kort och lång sikt att gynna våra kunder och vårt erbjudande. Prosero som ägare kommer ge oss den kraft som behövs för att bli den ledande leverantören inom säkerhet på alla våra verksamhetsorter. Att tillsammans med alla fantastiska medarbetare på Norrskydd få fullfölja våra planer tillsammans med Prosero känns helt rätt, ”säger Jens Kågström VD på AB Norrskydd”.

För närmare information kontakta:

Jens Kågström VD AB Norrskydd 46-70- 3302848
Ragnar Thulin Prosero Security AB 46-72-5593713
Gunnar Ekström Styrelseordförande Ekström Invest 46-70-5738490

”Ekström Invest investerar i tillväxtbolag med hög avkastningspotential, tar gärna en stor ägarandel och använder sin kompetens att utveckla företagens lönsamhet i tillväxtfaser. Under åren har bolaget investerat i både nya och etablerade branscher, t.ex. finans, omsorg, telekommunikation, industri, bygg och fastigheter, media, säkerhet m.fl. Läs mer påwww.ekstrominvest.se

”Prosero är en ledande aktör inom säkerhetsteknik i Nordeuropa. I Prosero förenas lokal närvaro och entreprenörskap med styrkan av nordisk best practice, det mindre företagets snabbhet med den stora gruppens kompetens, trygghet och utvecklingskraft. Läs mer på www.prosero.com 

Kontakta oss för att få fart på din affär

Vi är alltid nyfikna på att träffa entreprenörer och utforska nya möjligheter. Hör av dig till oss och berätta mer om dig och din affär. Eller varför inte svänga förbi oss på Aschanska villan och ta en kaffe?

Kontakta oss

gunnar.ekstrom(at)ekstrominvest.se
sofia.ekstrom(at)ekstrominvest.se
Vasagatan 1, 903 29 Umeå

Sociala medier

Copyright © Ekström Invest 2024

Integritetspolicy