Ekström Invest logotyp

Ekström Invest AB utökar sitt ägande i Resulterna AB

För drygt två år sedan förvärvade Ekström Invest en minoritetspost i Resulterna AB. 

Nu utökar man sitt ägande och blir majoritetsägare. Grundaren Erica Wassberg, blir fortsättningsvis delägare och har nu stora planer för framtiden.

Det har varit en fantastiskt lyckad satsning att komplettera vårt helägda dotterbolag Swesum, som skräddarsyr tjänster inom fakturering, reskontror, inkasso- och finansieringstjänster, med Resulterna som erbjuder tjänster i form av en extern ekonomiavdelning till företag”, säger Sofia Ekström, vd på Ekström Invest.

Med flera kompetensområden under Aschanska villans tak har bolagen nu valt att erbjuda sina tjänster gemensamt ut mot marknaden. 

”Målsättningen har varit att skapa den absolut bästa ekonomiavdelningen till företag i Västerbotten och vi känner att med vårt nya gemensamma koncept ”Ingen vanlig ekonomiavdelning” har vi lyckats”, säger Erica Wassberg, vd för Resulterna.

Med den unika sammansättningen av tjänster, smart paketerat i det nya konceptet ”Ingen vanlig ekonomiavdelning ” satsar koncernen nu på tillväxt. 

”Vi har fått ett fint mottagande på marknaden och just nu anställer vi ekonomichefer på löpande band”, fortsätter Erica Wassberg, vd för Resulterna.

För närmare information kontakta: 

Sofia Ekström, VD Ekström Invest, sofia.ekstrom@ekstrominvest.se , 073-520 08 82 

Erica Wassberg, VD Resulterna, erica.wassberg@resulterna.se , 070-217 95 75

”Resulterna bedriver konsultverksamhet och utmanar den traditionella branschen genom att erbjuda en komplett och skräddarsydd ekonomiavdelning till företag. Nära kunden är nyckeln till succé. Genom att vara nära hjälper de företag att nå bättre resultat. Det gör Resulterna genom att bland annat arbeta på plats ute i företagens verksamhet med alla delar i ekonomifunktionen. Hos Resulterna finns kompetens inom allt från redovisningsassistenter till ekonomichefer.”

www.resulterna.se

”Ekström Invest investerar i tillväxtbolag med hög avkastningspotential, tar gärna en stor ägarandel och använder sin kompetens att utveckla företagens lönsamhet i tillväxtfaser. Under åren har bolaget investerat i både nya och etablerade branscher, t.ex. finans, omsorg, telekommunikation, industri, bygg och fastigheter, media, m.fl. Läs mer på www.ekstrominvest.se

Kontakta oss för att få fart på din affär

Vi är alltid nyfikna på att träffa entreprenörer och utforska nya möjligheter. Hör av dig till oss och berätta mer om dig och din affär. Eller varför inte svänga förbi oss på Aschanska villan och ta en kaffe?

Kontakta oss

gunnar.ekstrom(at)ekstrominvest.se
sofia.ekstrom(at)ekstrominvest.se
Vasagatan 1, 903 29 Umeå

Sociala medier

Copyright © Ekström Invest 2024

Integritetspolicy