Ekström Invest logotyp

Ekström Invest förvärvar…

den 15 februari 100% av aktierna i AB Norrskydd där tidigare familjen Jonasson har varit delägare. Samtidigt anställer bolaget Jens Kågström som ny VD. Närmast kommer Jens från Swesum AB, där han varit VD i fem år. Swesum är ett helägt dotterbolag till Ekström Invest.

Jens Kågström blir VD och ansvarig för AB Norrskydds verksamheter i Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik och Lycksele.

För sex år sedan började Jens Kågström som Investment Manager hos Ekström Invest där han jobbat med olika investeringar och har under fem år haft VD skapet för dotterbolaget Swesum. Jens har bakgrund inom fastighetsbranschen och är uppvuxen i en företagarfamilj inom verkstadsindustrin. 

”Det känns spännande att komma in i AB Norrskydd, och för mig, en ny bransch som växer snabbt i Sverige och särskilt i Norrland. Här i norr finns många stora projekt inom fastighet och industri där både försäljning, marknad och kundrelationer har stor betydelse för framgången säger Jens Kågström”

”Ekström Invest investerar i tillväxtbolag med hög avkastningspotential, tar gärna en stor ägarandel och använder sin kompetens att utveckla företagens lönsamhet i tillväxtfaser. Under åren har bolaget investerat i både nya och etablerade branscher, t.ex. finans, administration, omsorg, telekommunikation, industri, bygg- och fastigheter, media m.fl.

Läs mer på www.ekstrominvest.se

För närmare information kontakta: 

Sofia Ekström, VD Ekström Invest, 073-520 08 82, sofia@ekstrominvest.se

Jens Kågström, VD Norrskydd, 070-330 28 48, jens.kagstrom@norrskydd.se

Kontakta oss för att få fart på din affär

Vi är alltid nyfikna på att träffa entreprenörer och utforska nya möjligheter. Hör av dig till oss och berätta mer om dig och din affär. Eller varför inte svänga förbi oss på Aschanska villan och ta en kaffe?

Kontakta oss

gunnar.ekstrom(at)ekstrominvest.se
sofia.ekstrom(at)ekstrominvest.se
Vasagatan 1, 903 29 Umeå

Sociala medier

Copyright © Ekström Invest 2024

Integritetspolicy