Ekström Invest logotyp

Ekström Invest förvärvar 100% av aktierna i Nylunds Lås & Larm i Härnösand…

där tidigare familjen Nylund varit ägare under tre generationer. Förvärvet är en komplettering till helägda bolaget AB Norrskydd. Norrskydd är en ledande leverantör inom lås och säkerhet med kontor i Skellefteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik. Genom förvärvet blir nu Nylunds Lås & Larm i Härnösand en del av samma företagsgrupp.

”Med förvärvet blir vi på Norrskydd starkare och med en marknadstäckning från Skellefteå i norr till Härnösand i söder” säger Jens Kågström, VD för AB Norrskydd.

”Tillsammans med Norrskydd kan Nylunds Lås & Larm både utveckla sin nuvarande lokala verksamhet samtidigt som vi får en bredare kompetens och ökad leveransförmåga för nya åtaganden” konstaterar Nylunds Lås & Larms tidigare ägare Christer Nylund.

Ekström Invests helägda verksamhet Norrskydd tillsammans med Nylunds Lås & Larm beräknas under 2022 omsätta 80 miljoner kr. ”Vi ser en stark tillväxt i Norrland och en stor potential inom säkerhet. Detta ska vi ta tillvara på med vår erfarna personal och kompetens genom att ytterligare utöka vår organisation och våra erbjudanden” säger Gunnar Ekström.

Kontakta oss för att få fart på din affär

Vi är alltid nyfikna på att träffa entreprenörer och utforska nya möjligheter. Hör av dig till oss och berätta mer om dig och din affär. Eller varför inte svänga förbi oss på Aschanska villan och ta en kaffe?

Kontakta oss

gunnar.ekstrom(at)ekstrominvest.se
sofia.ekstrom(at)ekstrominvest.se
Vasagatan 1, 903 29 Umeå

Sociala medier

Copyright © Ekström Invest 2024

Integritetspolicy