Ekström Invest logotyp

Ekström Invest avyttrar Vimpol System AB till Kaustik AB i Göteborg

Kaustik har förvärvat det Umeå-baserade företaget Vimpol Systems, i Sverige verksam utvecklare och leverantör av mjukvara för planering och kvalitetssystem inom omsorgen och hanterar driften av dessa system.

Vimpol Systems grundades 2014 och har idag en etablerad kundbas på den svenska marknaden. Bolaget har en bred kompetens inom hela omsorgsområdet. Den globala Covid-19 pandemin har påvisat vikten av robusta kvalitets och säkerhetssystem som kommer att behövas utvecklas snabbt inom kommunal och privat omsorg. 

  • Jag är väldigt stolt över vad vi på Vimpol och våra ägare har åstadkommit hittills. När nu marknaden går mot en ännu snabbare expansion så är det en perfekt tid att få in nya ägare. Kaustik bidrar med de erfarenheter, resurser, kontakter och nya perspektiv som kommer att ta Vimpol till nästa nivå”, kommenterar VD och tidigare delägare Micael Darstedt.

Kaustik levererar molnbaserade systemstöd för assistans, hemtjänst och omsorgsboenden i hela landet med huvudkontor i Göteborg.

  • Vi ser en bra ägare i Kaustik som förvärvat Vimpol System. Med Kaustik som ägare kommer Vimpol Systems att tillföras ytterligare resurser, kompetens och nätverk I branschen för att accelerera och realisera bolagets fulla potential”, kommenterar Sofia Ekström, VD i Ekström Invest AB.

Kontakta oss för att få fart på din affär

Vi är alltid nyfikna på att träffa entreprenörer och utforska nya möjligheter. Hör av dig till oss och berätta mer om dig och din affär. Eller varför inte svänga förbi oss på Aschanska villan och ta en kaffe?

Kontakta oss

gunnar.ekstrom(at)ekstrominvest.se
sofia.ekstrom(at)ekstrominvest.se
Vasagatan 1, 903 29 Umeå

Sociala medier

Copyright © Ekström Invest 2024

Integritetspolicy